maj 27th, 2011

110527_1

Vi har bara två hus mellan oss och dagis men ibland känns vägen därifrån lååång…tre brunnar att kika ner i, denna kanten hos grannen sitter hon gärna en stund på och det finns alltid någon pinne att plocka upp. Fast det är bara hemvägen som känns lång, så det är väl för att jag låter henne ta sin tid. För det mesta iallafall.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, maj 27th, 2011 at 23:08 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>