maj 31st, 2011

110531_2

Men det är bara en gång i veckan hon får så här många, de gula är bara på tisdagar. Antalet är beroende på hennes värden så det är därför vi tar blodprov varje måndag. Vi krossar tabletterna och blandar i en mugg juice. Sen blir det en mugg juice till för att skölja ur det sista. Tur hon gillar juice, hon drack det t o m i sömnen när när hon fick flytande penicillin nu för ett tag sen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, maj 31st, 2011 at 20:47 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Dagens cytostatika”

Andrea Says:

Vilken duktig tjej ni har. Får lite ont i hjärtat….

Kram och ha en skön långhelg!

Andrea

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>