maj 9th, 2011

110509_2

Blir lika impad varje gång det är blodprov nu, Thea är så himla duktig. Man kan t o m locka med att vi ska iväg och ta blodprov för att få henne att vilja gå från dagis! Tänk om det kunde vara lika enkelt att klippa hennes naglar eller borsta tänderna…

110509_3

Sen stannade vi en bra stund på lekplatsen. Härligt med skönt väder igen. Vi träffade på en jämnårig kompis från 64:an i Lund som precis avslutat sin ALL-behandling. Vid nyår är vi där också. Men K:s mamma bekräftade mina farhågor om att det kan bli en jobbig period igen, man oroar sig för återfall och får panik av minsta lilla infektion som kan vara tecken på det. Skitcancer =(

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, maj 9th, 2011 at 22:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Blodprov”

Anna Says:

Skitcancer var ordet sa bull.

Ett trick som funkar på M med naglar är att räkna fingrarna/tårna. Efter ett par gånger fattade han att det är klart när man kommer till tio och nu är det nästan roligt att räkna ner. Inte kul att klippa, men inte samma sprattel och bråk längre.
Tänderna har vi en tandborstningssång (En liten tomtegubbe… knasigt men det är han själv som bestämt). Också bra så att han vet när det tar slut.

Kram!

Ylvisen Says:

Helt fantastiskt!

Felix ska till tandläkaren idag, kommer gå så där tror jag….

Kram

Camilla Says:

Va´ bra att hon fixar blodprov så bra, skönt, speciellt när det görs så ofta!! Jag håller med dej gällande tandborstning o nagelklippning + hårklippning…… Man undrar varför det ska vara så hemskt…. Tobias är likadan. ‘Peter får hålla och jag klipper eller borstar, inte kul precis.. Man undrar när det ska släppa.
Kramisar i det fina vädret

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>