april 5th, 2011

110404_3

Det blev sushi redan igår, mycket smaskigt. Thea tog ett innan kvällsmatsbad så det blev pyjamas tidigt.

110404_4

”Nej gott” enligt Thea =) Svårt att få henne att smaka nytt.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, april 5th, 2011 at 16:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Sushi”

ulrika Says:

mums va gott! ser ju jätteproffsigt ut!
och thea ser lite busig ut!
kram

Camilla Fredman Nilsson Says:

Hej där!
Vad kul att du orkar blogga igen, har saknat dina inlägg. Blev glad idag när jag gick in och såg att jag hade massor att läsa ikapp. Hoppas du mår bättre nu i din graviditet. Vi har beställt syskonvagn, blev en Baby Travel Dublin 2011. Lycka till i vagn djungeln. Var rädda om er. Kramar från Falköping.

Camilla Fredman Nilsson Says:

Glömde säga att Sushin ser mycket goda och proffsiga ut. Är det svårt att göra? Kan tänka mig att riset måste vara av rätt konsistens och att man rullar ganska hårt. Jag blev riktigt sugen! Åt sushi med syster i Lysekil förra veckan, mums…

Malin Says:

Hej Camilla!
Jag tyckte det var lättare än väntat att göra! Trodde det skulle vara nigiri som skulle vara lättast men tycker makirullarna blir finast och går snabbast. Riset gör jag efter detta receptet: http://www.bluedragon.nu/?sid=3939. Det blir klibbigt av sockret så det är lätt att forma och man kan rulla sakta så man hinner trycka till ordentligt så det blir fast. Jag köpte en såndär matta som man ska rulla med men tycker det är lättare utan. Är väl inte meningen att noriarket ska sticka in i rullen så som det gör på mina, det ska jag försöka få rätt på. Men övning ger färdighet och de smakar iallafall som de ska medan jag övar. Glöm inte att berätta om du provar! Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>