april 10th, 2011

110410_1

Dåligt fotat men ”ny” säger Thea. Men de har bara en barnkanal på sjukhuset. Man blir snabbt bortskämd, vi har för bara ett par månader sen skaffat lite nya kanaler hemma.

Hög feber inatt. Men eftersom hon hade bra värden vid senaste kollen och hon är förkyld och har hosta och inga andra krämpor (och därför kan man tänka sig att det är virusinfektion), så fick hon stanna hemma och få alvedon. Dessutom hade de överfullt på avdelningen så vi hade fått bege oss till Lund isåfall. Vi åkte till sjukhuset på förmiddagen istället men hon hade bara 25 i crp och bra övriga värden så vi kunde åka hem igen.

Cytostatikatabletterna ska hon ändå göra uppehåll med, jag trodde hon kunde fortsätta med dom när värdena var ok. Men inte med så hög feber. Hon har sovit hela eftermiddagen men är pigg emellanåt. Stackars gumman, jobbigt att ha feber och hostan är också riktigt jobbig. Tråkigt att hon missar dagis igen också.

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 10th, 2011 at 20:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Söndag”

Emma Says:

Hoppas hon kryar på sig fort!

Ulrika Says:

Alla dessa infektioner… Stackars Thea! Hoppas att det inte blir något annat av infektionen. Ändå skönt att slippa vara inlagd på sjukhus.
Krya på er, och hoppas Thea snart får komma iväg till förskolan!
Kram

Cissi Says:

Visst är det jobbiga med alla dessa virus som går runt! Emilia får inte vara många dagar på dagis förrän hon får feber igen men alla gånger de senaste månaderna så har värdena varit bra så vi fått vara hemma och visst är det skönt!
Hoppas Thea kryar på sig snabbt!
Kram Cissi

Karin & Ebba Says:

Vi saknade er idag…
Nya fröken verkar vara snäll:)
Kramizar

Anneli Says:

Hoppas hon kryar på sig!! Samma virus tog L 7 dagar. Vi tror att det blir dagis i morgon.
Har SMS:at dig/kramis

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>