april 3rd, 2011

110403_1110403_2

Fröken spex =)

Soppa och nybakade frallor till lunch idag. Bakad potatis till kvällsmat. Imorgon blir det nog tonfisksallad, tisdag sushi och på onsdag vegeratiska vårrullar. Mr grönsakshatare är i Prag med jobbet =)

110320_2

Jag och Julia har förresten börjat göra egen sushi. Blir riktigt bra faktiskt. Om jag inte minns fel har Julia gjort omgången som är på bilden. Laxen i fiskdisken på Maxi har inte sett så fin ut som den brukar göra på sushi, så hittills har vi bara gjort på räkor och crabsticks. Provar nog med lax sen när lillebror har kommit. Även om det är tillåtet nuförtiden att äta vanlig sushi när man är gravid (om den är färsk), så kan man ju lika gärna hoppa över det också.

Sen ska det bli gott att göra köttbullar eller nåt sånt igen på torsdag =)

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 3rd, 2011 at 21:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Söndag”

Frida Says:

Vad roligt att du skriver igen! Och grattis till den lilla knodden i magen.
Det viktigaste när man gör sushi på rå fisk är att man fryser den i minst tre dygn innan man använder den. Men jag tycker som du; lika bra att vänta utiomfallatt man vet ju aldrig.
Ha det gott
kram Frida

Kerstin B Says:

Så gott det ser ut. Tycker att du skall undvika laxen. I finland avråder deras livsmedelsverk gravida från att äta ingefära men det gör de inte i sverige. Tänkte bara berätta man brukar ju ha ingefära till sushi. Härligt med lite bakbilder på thea man blir så glad.

Kerstin

Emma Says:

Vad busig hon ser ut :) och vilka tjusiga sushi Julia har gjort!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>