april 7th, 2011

110406_1

Lite nyheter på poseringsfronten =) Apa

110406_2

Elefant

110406_3

Älg

110406_4

Det var planeringsdag på dagis igår så vi hade mysdag hemma.

110406_5

Thea gör rullfrallor som hon själv kommit på.

110406_6

Nöjd

110406_7

Både fina och goda.

Det har ordnat sig med resurs på dagis redan! Och det är inte om två veckor den gamla slutar utan om 1,5 månad. Var jag som hade missförstått, så det var ju inte så mycket stress. Hon kommer dock att vara lika saknad då…  Men de valde en av de som redan arbetar på avdelningen som ska gå teckenkurs och ta över, så det blir inget nytt ansikte för Thea. Hon har arbetat lite med barn med funktionshinder tidigare, en väldigt glad och rar tjej. Hoppas det kommer att bli bra, det blir det säkert.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, april 7th, 2011 at 12:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Rullfrallor”

Emma Says:

Wow vilka frallor elefanten kan göra!

Hoppas det blir bra med en nya resursen också, det är ju alltid tråkigt när man inte får behålla någon som man gillar. Vi har lite såna problem med hab just nu. Har fått en ny logoped och ja…vi vill ha den gamla kvar!

Kram!

Maja & Julia Says:

Haha smarta Thea!
Såklart man kan göra Rullefrallor likaväl som ”vanliga”…vem har föresten bestämt vad som är ”vanligt” i frall-sektorn? :-)
Kram!

Ps, heja tradera, vilka fynd, en POP dress såg det ut som!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>