april 20th, 2011

110420_1

Påskfest på dagis idag. Thea var inte alls intresserad av att vara påskkärring, men det är ju så himla sött så hon fick stå ut =) Någon sminkning blev det inte, men det var en sötnos med röda kinder och fräknar jag hämtade från dagis, så hon tyckte nog det var lite kul ändå.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, april 20th, 2011 at 20:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Påskfest”

Emma Says:

Men å! Det var den sötaste påskgumman jag sett i år! Glad påsk på er!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>