april 23rd, 2011

110423_1

Thea har varit på påskäggsjakt idag. Det blev lite improviserat påskägg för jag hade glömt bort det. Men hon var så nöjd över ett par oöppnade McDonaldsleksaker, lite godis också det bästa – en bit baguette =)

Hon brukar vilja ha baguette när vi är och handlar. Ska man ha själv till maten så får man köpa två för hon kan sätta i sig en regäl bit redan i affären. Bra med sysselsättning och perfekt för när vi kommit till brödavdelningen brukar hon ha tröttnat på att ha hand om självscanningen. Och när hon är mätt på bröd kan man börja prata om helikoptern som står utanför kassorna som hon alltid vill sitta i. 

Det var några timmar mellan vi var och handlade och hon fick påskägget så hon hade nog blivit sugen igen. Jättenöjd blev hon =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 23rd, 2011 at 21:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Påskägg”

Anna Says:

Men så oerhört praktiskt med baguette! Rätt nyttigt ändå ju!

M äter ju inte bröd alls – inte mackor, inte bullar, inte kakor. Han äter inte heller godis, men det är nog inte samma anledning tror jag. Det är oerhört svårt att fylla ett påskägg med sylt, eller bananer, som är det enda söta han äter mängder av :)

God fortsatt påsk!
/A

Tess Says:

haha ja det gäller att hitta på ideer så hon kan hålla sig syselsatt!
hoppas ni haft en skön påskhelg i det fina värdret!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>