april 22nd, 2011

110422_1

Idag har farmor, Hasse, Markus, Madeleine och Salte varit här.

110422_3

Adrian fyller år på tisdag.

110422_2

Han fick en ny jättefin grill.

110422_4

Perfekt med en stor grill. Tycker inte man behöver vara många innan det blir trångt om man vill grilla både kött och grönsaker. Bra med hyllan för varmhållning också men det bästa måste ändå vara att grillgallret är tredelat så det går in i diskmaskinen. Supersmart. Så nu kör vi. Ska man tro Fredde i Solsidan kan man ju grilla allt, t o m kalops =)

Har varit ännu en solig dag, 20 grader varmt har vi haft. Stramar lite i pannan, jag blir som en kräfta på nolltid.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, april 22nd, 2011 at 19:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>