april 30th, 2011

110429_3

Vi åkte till mormor och morfar igår. Då hör det till med många bad.

110429_4

Och att hjälpa till i köket.

110429_2

Till Theas stora glädje – glassbilen för andra gången denna veckan. Och perfekt tillfälle, när det egentligen är läggdags och man har pyjamas på sig, också får man käka glass istället =) 

Här kommer det två olika bilar, denna som bara heter ”Glassbilen” har jättegod Engelholmsglass. Önskar den kom där hemma också.

110430_1¨

Kollar på morfars koikarpar. 

110430_2

Ute och går med Pixi. Hon är här för Lovisa & co är på semester.

110430_3

Vi har varit på marknad och på senaste tillskottet av designoutletbutiker här i Höganäs – Lager 157. Jättestor affär och det verkade vara bra priser. Lokalerna har jag sommarjobbat i för sådär 100 år sen, då var det Höganäs Keramiks lager. Jag körde truck och lyfte ner pallar fyllda med keramik från fem våningar höga lagerhyllor. Det började nog med att jag provade så smått och sen när alla som kunde köra trucken hade semester så blev det jag som gjorde det. 16 år gammal och i kjol, för jag var även i butiken och fyllde upp =) Jag har provat på det mesta på det stället under gymnasietiden, tillverkning, kontor, kassa, café mm. Mamma arbetar där =)

Det verkar inte bli nån brasa i år pga eldningsförbud. Lite synd. Speciellt i år när man inte behöver tänka på att man måste cykla till brasan pga att man druckit vin =)

Hoppas ni också har en bra Valborg. Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, april 30th, 2011 at 18:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “M & M”

Maja & Julia Says:

Meeeeen så smart att ta uppblåsbara i duschen!
haft lite tankar om hur vi ska få plats med båda tjejerna sen i badbaljan då vi ej har råd (tycker jag) att köpa badkar och fixa i stora badrummet nere i år (heller).

Glassbilen, åh vilka barndomsminnen…dock har vi inte handlat av den en endaste gång sen vi flyttade hit, den kommer ”så sent” (runt åtta) och då sover ju JUlia och vi blir mest ilskna på trudelutt melodin när den kör förbi :-)

Höganäs…undrarom det är dit jag borde åka.
Är på jakt efter rörstrands outlet, där dom säljer sin nu nytillverkade servis Mon Amie i moderns tappning…Jag ÄSLKAR ju mina tradera fyndade gamla serviser men du vet Jonas, han avskyr att dricka ur dom :-)
Karlar :-D

Hopppas du mår bra med magen, här går man ju bara och ilsknar till. idag tio dagar över tiden och inte ett nickel händer, jo, att fogarna breddas, det kännns, och är väl ett gott tecken men nu har vi snart slutat ”tro” på tecken och ställer in oss på igångsättning.

kram från Maja

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>