april 4th, 2011

110404_1

Kvart över sju på centralen imorse, vi är och hämtar Julia som kom med nattåget från Tegefjäll. Det var en trött Julia som kom av, hon kände sig lite febrig också så hon fick vara hemma idag och sov hela förmiddagen. Hon har haft det jättebra och åkt de fräckaste backarna.

110404_2

Blodprov efter dagis. Gör vi varje måndag. Eller inte riktigt, ibland ordinerar de för två veckor men det har bara hänt två gånger i år, så det är inte så ofta. Så kommer det ett mail på tisdagar med hennes värden och hur många cytostatikatabletter hon ska ta. En sort tar hon varje dag och en annan sort bara på tisdagar. Vi krossar tabletterna och blandar i juice. Går jättebra nu när hon  dricker som vanligt men har varit jobbigt att få i henne periodvis när hon inte mått bra. Blodprovet går jättebra för det mesta, idag gick hon in och satte sig själv och sa inte ett knyst när det stack till. Duktiga tjejen.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on måndag, april 4th, 2011 at 20:43 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Julia hemma”

Anna Says:

Söta jätteduktiga Thea!
kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>