april 7th, 2011

Det gick bra idag på fosterhjärtundersökningen, allt såg bra ut. Undersökningen tar en stund så man kan ju inte låta bli att oroa sig när man ligger där. Tankarna varndrar iväg, speciellt när en halvtimme har passerat. Det står redan på kallelsen att undersökningen tar 30-45 minuter och läkaren sa att ser hon bekymrad ut så är det bara för att hon är koncentrerad. Bra att de gör allt för att oron ska bli mindre. 45 minuter kan ju kännas som lång tid när det ”bara” är hjärtat som ska kollas. Lillebror var iochförsig väldigt busig och sparkade och levde om, det gjorde inte att det gick snabbare.

110407_1

Ett traderaköp till som kom idag, så fin han kommer bli. Jag tänkte först att man kan ju hålla det lite hemligt här på bloggen om det ska bli en flicka eller pojke. Men det är så kul att visa upp inköp, och inte bara unisexkläder som dessa, så alla fick veta ändå =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, april 7th, 2011 at 19:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Finfint hjärta”

Pauline Says:

Så godt å høre at alt var i orden! Vi skal på hjertekontroll i morgen med Lukas og vi er utrolig spent på om hullet i hjertet har tettet seg selv. ( eller om det blir operasjon)
Spennende blir det…
Så koselig at du er blitt aktiv blogger igjen. Har savnet deg!

Andrea Says:

Grattis till er lillebror :) . Vilka fina tjejer du har!!

Jag har en son som blir 6 i juni…vi har lite minitonårsfasoner här hemma just nu… ;)

Har smygläst ett tag utan att lämna kommentar. Min moster A bor i Tågarp med sin man J. Hennes son C (som då är min kusin) är halvsyster med Jossi som har lilla L. Hänger du med?!

Önskar er en trevlig helg!

Kram Andrea

Emma Says:

Vad skönt att allt såg bra ut! Och vad fin han kommer bli, lillebror! Jag är också en traderashopper, det är roligt när man fyndar! :)

Helena Says:

Grattis!! O vad kul med en liten grabb i gänget! Spännande :-)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>