april 8th, 2011

110408_1

Thea har haft lite feber nu i eftermiddag. Tempen har hållt sig strax under 38,5 så inget sjukhus än så länge. Men väska när packad. Adrian har kommit hem från Prag men åkte vidare till Göteborg tidigt imorse och är tillbaka imorgon. Så bäst att packa extra noga, inte lika lätt att få dit grejor man glömt när han inte är hemma. Men det hade ordnat sig det med. De gånger vi behövt åka in har nog febern stigit snabbare än vad den gjort idag, så det känns som vi slipper. Hoppas det.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, april 8th, 2011 at 16:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Febrig”

tess Says:

stackare….. hoppas det inte blir långvarigt och att ni trots allt får en mysig helg.

marika Says:

Hoppas hon kryar på sig snart… vi skickar en liten kram.
Marika och William.

Karin & Ebba Says:

Näää, lilla gumman :( Hoppas febern ger med sig snabbt. Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>