april 13th, 2011

110413_1

Ny provtagning idag. Två timmar senare ringde de från sjukhuset och sa att hon behövde träffa en doktor för crp hade ökat till 159. Och det var fortfarande fullt i Malmö så vi skulle åka till akuten i Lund. Jag undrade om vi kunde ta akuten i Malmö och sen bege oss till Lund om hon behövde läggas in. Det var ok.

Tur jag frågade för hon behövde inte bli inlagd. Eftersom hon har bra allmäntillstånd och de inte hittar något speciellt så fick hon vanlig antibiotika. Sån som helt vanliga ungar får =) Då var det bara det där med att få den i henne. Men det är nog bara Kåvepenin vi provat tidigare, smakar ju verkligen apa. Vi fick Amimox istället som gick bra att gömma i juicen. Hoppas det går bra att få i henne lite juice kl 24 också.

Mellan blodprovet och akuten var vi på utvecklingssamtal med Julia. Blev lite glad att Thea inte är helpigg för det visade sig att vi skulle sitta i musiksalen…hade ju varit lätt att prata med en pigg Thea som hade velat prova trummorna och andra instrument =) 

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, april 13th, 2011 at 21:44 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Crp”

Maja & Julia Says:

åh stackare!
hoppas allt går över fort.
man är inte stursk när ens barn är extra sjuka och man själv dessutom gravid.
min julia ‘är ju lite bättre idag, fortf massiv hosta men nu har hon gett mig sin sjuka, ngt jag inte orkar med om jag måste föda inom kort.
Högst 7 dagar kvar idag, hoppas jag…
Bävar!
Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>