april 3rd, 2011

110401_3

Tycker själv det är kul att de den som bloggar på bild ibland och inte bara barnen. Ska försöka bli bättre på att bjuda på mig själv, inte bara de fåtal bilder där man blir bra (=inte lik sig haha). Tyckte väl i och för sig jag blev ok på denna så det återstår väl att se om jag vågar lägga upp värsta dubbelhaksbilden en annan gång =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, april 3rd, 2011 at 10:23 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Bilder”

ulrika Says:

håller med! roligt att se dej också på bild!
lilly är slående lik thea på vissa bilder…
kram till er!

tess Says:

tycker ni är jättefina båda två!

Ylvisen Says:

Kan bara hålla med, fler bilder på den som skriver :) Jättefin bild!!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>