mars 29th, 2011

110329_1

Det gick toppen på dagis igår. Men idag var det typiskt nog planeringsdag. Vi har bakat och donat lite. Nu kommer snart Julia hem från skolan och då ska vi iväg till Maxi och köpa lite matsäck och grejor till hennes skidresa imorgon. De tar nattåg som går från Lund kl 17, kvällsmat och frukost ska de ha med sig. Blir kanske inte världens roligaste frukost som legat i väskan ett halvt dygn. Wasa sandwich, festis och frukt kanske. Man kan kanske frysa in en smörgås med pålägg så är den kanske någotsånär fräsch på morgonen. Annars är ju faktiskt rosenbröden som jag och Thea bakade idag rätt goda som de är. Jag har alltid tyckt det är så mysigt med matsäck och vill såklart packa lika god matsäck till Julia som min mamma brukade göra till mig =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, mars 29th, 2011 at 14:25 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tisdag”

Emma Says:

Haha, äntligen får vi se Thea i köket igen! Sicken go bild!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>