mars 27th, 2011

110320_1

Det är bra med tjejerna. Julia har slutat på ridning och börjat på badminton istället. Vi har en hall bara ett par hundra meter härifrån så det är perfekt, hon spelar två gånger i veckan. På onsdag ska hon åka iväg till Åre och åka skidor tillsammans med ungdomar med cancer och andra syskon. Barncancerföreningen som ordnar. Kan nog bli riktigt roligt.

Thea började på dagis igen efter sin lunginflammation och låga värden. Men det blev bara tre dagar för sen fick hon ögoninflammation som höll i sig lääänge…6 veckor blev det. Förkyld var hon också, och hostig. När hon äntligen var ok igen hade hon för låga värden. Men nu har de blivit bättre så imorgon gör vi ett nytt dagisförsök.

Jaha vad har mer hänt…inte mycket tror jag. Kameran har knappt blivit använd så jag kommer inte ihåg =) Fanns bilder i den på Thea när hon gör julskinka, det säger ju en del =)

Thea verkar tycka det är lite spännande med en lillebror. Hon verkar förstå rätt bra att det ska komma en bebis och drar gärna upp min tröja och klappar på magen =)  Julia tycker också det ska bli roligt även om det är liiite pinsamt med en gravid mamma…

Tack snälla för alla grattis!!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, mars 27th, 2011 at 16:15 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Girlsen”

Jossi Says:

Vilken fin bild på Julia och Thea! :D Kul att du börjat blogga igen!

Maja & Julia Says:

Åh trots att jag visste om den härliga hemligheten blir jag allldeles varm!
Stora grattis till knyttet i magen!!!
Min lillskrutt ska ju komma om nu ca 20 dagar, men igår trodde jag vattnet gick men det var bara jag som inte kunde hålla tätt, hahaha, så kan det gå.
Hon får allt stanna i magen minst en vecka till, har MASSOR jag vill hinna innan :-)
Och du, jag var 14 när min mor, då 38 blev gravid, åååååh vad det var pinsamt, fast min mor såg då inte ut som en vacker malmöbo :-)
Utan hade typ 30 kilos övervikt redan innan och NOLL NOLL koll på kläder så jag skämdes redan innan :-)
Lillebror som sedan kom blev älskad från första stund dock.
Stora kramar!!!
Maja & Julia och Lillskruttan

Ellen Says:

Hej,

Skönt att höra att allt är okej!
Har tänkt mycket på er och kikat in ofta, i hopp om just ett sånt här inlägg.
Grattis till den lilla skatten i magen förresten!

Ellen

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>