december 7th, 2010

101207_1

Häromdagen var här 100-tals små fotspår i vår trädgård när jag kom hem från affären. Det var dagis som hade varit här, de går runt och tittar var barnen bor, och har lite tema runt det. Fint hon poserar =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, december 7th, 2010 at 17:41 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Här bor Thea”

ylvisen Says:

Jag gillar ert hus stenhårt! Om jag någon gång kommer till Malmö vill jag se det på riktigt! ha ha…

kram ylva

Linda S Says:

Vilken fin liten sammanstaällning! Den kan hon ju använda för att berätta hur hon bor, det ska jag nog ta efter.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>