december 29th, 2010

godjul

Blev inga julkort per post i år heller. Tack till alla som skickat till oss. Flickorna blev så söta på bilderna men tyvärr var inte bildkvalitén den bästa så det kändes inte kul att lägga ner flera hundralappar på det. Så jag gör som Jessica och Ylva och använder pengarna till viktigare saker. Det blir Majblomman, Unicef och Theas insamling som får dela på våra julkortspengar.

Vilken underbar vit jul det varit. Kan jag ju säga eftersom vi varken blev insnöade eller behövde ta tåget. Vi har haft det bra hos mina föräldrar i Höganäs. Nyår firar vi i Bohuslän.

Har känt mig lite utschasad den senaste tiden. Förstår inte hur jag orkade fixa både jul och nyår här hemma förra året mitt i den jobbiga delen av behandlingen. Putsade fönster, bakade 7 sorters kakor och allt annat som hör till. Nu när allt lugnat ner sig med Theas sjukdom har man väl hunnit tänka efter lite och man kan tillåta sig själv att vara lite trött.

Men Thea är pigg och håret har börjat komma tillbaka så smått, nästan en centimeter är det nog. Julias har färgat sitt hår rött. Jättefint. Men hjälp vad hon har blivit stor snabbt min lilla tös.

Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, december 29th, 2010 at 20:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

13 Responses to “Gott Nytt År!”

Pauline Says:

Godt Nytt år til dere også!

*Go klem*

Sofia Says:

Hej! Vilket fint foto ;)
Önskar er ett Gott Nytt År med och hoppas ni får det supermysigt!
Vi ses nästa år!

Kram Sofia och Håkan

tess Says:

vilket underbart fint foto!!!
du har härliga töser Malin, men det visste vi ju sen innan.
hoppas ni njuter av helgerna och av varandra.
kramar!!!!!!!

Anneli Says:

Gott Nytt År och vilka GOA tjejer du har!!
Då blir det skaldjur på nyår..eller? Lite avis blir jag i så fall.
Såklart man har rätt att vara trött och med allt vad ni gått igenom är det väl fullt förståeligt att man kan känna sig helt slut!
Massor av kramar o det blir ett toppen nytt År/Anneli m familj

Anna Says:

Ett härligt och bra Gott Nytt År önskar jag er!
Kram Anna

"StjärnJayne" Says:

GOTT SLUT och önnu GODARE NYTT önskar jag er!!!!

Linda Says:

Gott Nytt År! Många kramar till er.

ylvisen Says:

Men oj, har jag inte varit här sedan den 29 dec… God fortsättning iaf och visst är det en bra idé att göra något annat för pengarna än lägga dom på julkort.

Fint kort på fina tjejer! kram ylva

Eggha Says:

Hej Susanna! Kve4llen blev toppen. Att fira nye5r med folk i vars se4llskap e4r ett bra koepcnt, vilket jag antar du gjort och hoppas att du hade en bra nye5rsnatt trots regn och rusk. Me5ste erke4nna att ve5rliga Paris att skf6nt avbrott fre5n kyla och mf6rker he4r hemma i Svedala.Det gle4der mig att du fortse4tter kika pe5 bloggen. Jag ska ff6rsf6ka fortse4tta blogga. Jag har haft ve4ldigt mycket pe5 jobbet och privat och de4rff6r inte hunnit skriva ne5gra le4ngre texter men hoppas att det blir lugnade snart.Ha det!

free insurance quote car Says:

Thanks for writing such an easy-to-understand article on this topic.

Eloisa Says:

Hoppas kve4llen blev som du f6nskat. Vad e4r ve4l ett nye5r i Paris mot att sitta hemma i Svedala med regn och is .avundsjuk ..ne4 inte alls ..hm, typ. Ser fram emot att fortse4tta kika in till dig pe5 bloggen. Keep up the good work!

Zed Says:

4 besf6kare och 12 le4sningar kom jag upp i ff6rsta dagen. Inte illa eftersom jag bara bere4ttat ff6r 2 persenor om bloggen. Nu blev det press :)

online cialis Says:

You’ve got to be kidding me-it’s so transparently clear now!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>