november 11th, 2010

101108_1

Heja MFF =)

Thea blev utskriven från sjukhuset i måndags. Ingen feber på flera dagar, värdena på väg på rätt håll och betydligt piggare. 12 dagar blev det totalt. Det enda som hittades var bakterier i urinen, urinvägsinfektion alltså.

101109_1

Så i tisdags var det dags för behandlingen som skulle varit förra veckan. Sövning för cytostatika i ryggmärgsvätskan. Allt gick bra. Jag passade på att raka av lite av luddet på huvudet när hon ändå var sövd. Hon fick behålla en liten lugg för där var det lite mer hår kvar. Ja det är lite mer ”sparat” för det var inte helt lätt att komma till när hon låg ner så, även om jag fick hjälp av de gulliga op-sköterskorna att vända och lyfta.

101111_2

Thea på plats i köket igen =)

Imorgon blir det fredagsmys hos mamma och pappa i Höganäs.

Malin ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 11th, 2010 at 22:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Veckan”

Pauline Says:

Godt å se henne på kjøkkenet igjen! Håper dere får en trivelig helg! *Go klem*

Malin D Says:

Ni skullw göra en receptbok Thea, Julia och du!!! Jag ställer mig på kö för att köpa.

Jessica Says:

Härligt att se henne i köket igen:)!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>