november 5th, 2010

Neutrofila 0,7 idag och när de var över 0,5 skulle vi ju bli utskrivna…trodde jag… Nä nu ska jag inte vara otacksam, hon blir inte utskriven men det räcker att komma och få antibiotika en gång per dygn. Toppen!

Fast lite besviken blev jag ändå för de drog nålen imorse eftersom den suttit maxtiden 10 dagar. Så det hade ju varit perfekt om det hade räckt nu. Så ny nål nu på eftermiddagen, är inte så poppis. Men det är lika mycket ståhej när vi ska sätta dit emlaplåstret här hemma en timme innan så jag tror inte det gör speciellt ont.

101105_1

Thea tittar på sin favoritkategori på Bolibompawebben – Mat =)

Utan slang blev det ett ordentligt bad och hårtvätt i förmiddags. Oj va håret trillar av… Hon har en krans runt om och sen är hon nästan kal på toppen.

Så nu är frågan om hon ska behålla kransen för hon ser ju faktiskt hår när hon ser sig i spegeln, eller om vi ska ta av det för då tycker vi hon ser friskare ut. Måste erkänna att jag inte riktigt tänkte på hur Thea kände det senast då det trillade av och jag klippte det. Ville ju att hon skulle vara fin… Fast hon vill ju å andra sidan aldrig klippa håret, naglarna eller något annat nödvändigt.

Så skönt det ska bli att bara sätta på en pyjamas på Thea ikväll. Inte pyjamas och sen overall.

Kram ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, november 5th, 2010 at 16:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Sova hemma”

Marika Says:

så sorgligt att Thea tappar sitt hår igen! vi tänker på er… kramar från mig och William… <3<3<3

Kerstin B Says:

Kramar tillbaka så mycket jag kan genom etern <3

Malin D Says:

Hoppas ni fick en mysig fredagskväll. /Malin

sandra Says:

Många kramar!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>