november 3rd, 2010

101101_1

Alltså jag  håller på att bryta ihop av den här dagisfotograferingen… Ringde dagvården i Lund och de tyckte det var ok att hon var med. Ringde dagis för att fråga om tiden och började gråta när jag förklarade att hon missat två gånger och att jag så gärna vill att hon ska vara med. Barnen ska nämligen vara där 8:30 och Thea får sin antibiotika på sjukhuset kl 8. Det kan vi säkert hinna men sen ska Thea vilja sitta där med de andra barnen och inte gömma ansiktet osv. Fast det var säkert mer än dagisfotot i de där tårarna, ibland måste de bara ut.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, november 3rd, 2010 at 18:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Onsdag”

Samuel Says:

Hoppas att det löser sig med fotograferingen imorgon. Var inte rädd för tårarna – om jag gick igenom vad ni går igenom skulle jag nog aldrig sluta gråta. Kram /S

tess Says:

styrkekramar!!!!!

Maja & Julia Says:

Jag förstår inte vart du stundtals, mestadels får din styrka ifrån att INTE gråta hela tiden, det skulle nog jag ha gjort, inte så stark när det gäller…
Man får gråta, och man får bli arg, och i den situationen ni är nu är dte inte ett dugg konstigt eller tokigt och det förstod nog dagis också…
STora kramar!!
Maja

Cissi Says:

Jag förstår frustrationen och tårarna. Ibland är det bara för mycket att få ihop samtidigt. Hoppas verkligen hon kan vara med på fotograferingen. Antibiotikan behöver ju inte alltid tas precis på klockslaget.
Tror vi har det väldigt jobbigt båda två men på olika vis. Man hamnar i en vardag där sjukdomen blir ett normaltillstånd med alla dess problem men man har inget val så man bara ”gillar läget” (dvs accepterar att det är som det är). Men om man verkligen tänker på det så blir det jobbigt. Ni är jätteduktiga allihopa och inte minst Thea så här kommer en massa styrkekramar och en förhoppning att ni får till fotograferingen!

Emma (Lovis mamma) Says:

Hur gick fotograferingen?

kram

Malin D Says:

Klart du måste få bryta i hop och gråta ibland, Malin. Jag gråter med dig.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>