november 2nd, 2010

101102_1

Igår kom mamma och hälsade på. Hon hade tagit ledigt för vi skulle egentligen åka till Ullared, men det får bli en annan dag. Lite mer vi missat, Thea skulle på kalas i söndags, hon var bjuden på bowlingkalas av en dagiskompis. Och i lördags skulle vi ha haft en liten halloweenfest. Men alla kan nästa lördag också som tur är. Nästa grej är fotografering på dagis på torsdag. Thea har redan missat två år, har bara varit med första gången. Gör ont i hjärtat att se gruppbilden utan Thea =( Hoppas hennes värden blir bättre så det är ok att träffa barnen.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 2nd, 2010 at 19:55 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Mormor”

Cissi Says:

Jag känner också som så att det känns som om chansen borde öka nu när man kommit så långt i behandligen… Men all tid hon klarar är ju ett steg närmare mål.

Vad tråkigt att Thea fått dåliga värden och feber igen.

Det är samma sak med Emilia. I söndags när vi planerade att åka och storhandla var Emilia varm. 38,6 och det steg så vi fick åka till akuten och tyvärr så var neutrofila i 0,2 så det blev antibiotika var 8 timme men vi fick vara kvar (utan att vara hemma något) tills idag då CRP är lågt. Neutrofila är omätbara och Emilia får 24h varienten och behöver bara åka in vid lunchtid för antibiotikan. Dödens tråkigt när vi ligger inne på Q80 där vi måste vara på rummet hela tiden. Klättrar på väggarna så det är skönt när man får vara hemma igen. Men man får hålla sig hemma nu när så mycket smittor går.
Hoppas Theas värden stiger snabbt nu och ni slipper antibiotikan! Ibland går de över till munformen och det gör det hela lättare

Anna Says:

Skickar några KRYA PÅ DIG-kramar till söta Thea!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>