november 6th, 2010

101106_1

Det där hårproblemet, om lilla kransen runt om skulle klippas eller inte, blev inte långvarigt. Det var nästan inget kvar när hon vaknade i morse. Hon somnade på soffan nu i eftermiddag och då passade jag på att ta några saxtag i nacken.

Allt klär en skönhet ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, november 6th, 2010 at 16:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Inget långvarigt problem”

Cissi Says:

Jag tycker barnen är så fina utan hår också! Så fina huvuden som kommer fram.
Jobbigt bara om barnen bryr sig. Emilia brydde sig aldrig och tyckte det var skönt att slippa tvätta håret som hon aldrig gillar men nu verkar hon glad över att håret har börjat komma tillbaka. Det är riktigt tjockt men kort.
Kram!

Anna Says:

Absolut – allt klär en skönhet.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>