november 30th, 2010

idol topp4

Jag och Julia var på Idol på Malmö Arena i fredags. Vi tycker Olle och Linnea är bäst så synd att Linnea åkte ut. Men kul att de var kvar när de kom till Malmö, vi har hejat på dom från början. Heja Olle!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 30th, 2010 at 11:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Idol”

"StjärnJayne" Says:

MMM…
Jag har hejat på Olle och Linnea och sedan också på Andreas..han blev bättre och bättre tycker jag..Men.. Jag fattar INTE att Linnea åkte och Minnah är kvar..men men men
Ha det gott och hälsa tjejen så gott och mina kolleger imorgon också!!! Jag stannar hemma.. har inte fått i mig ngt än så…
Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>