november 4th, 2010

101104_2

Thea håller på att tappa sitt hår igen.. Kanske inte syns på bilderna men det har blivit rätt tunt redan, vi märkte det för bara ett par dagar sen.

Hon tyckte inte om att se sig i spegeln när hon inte hade hår, hon kommer att bli ledsen om det försvinner helt igen =(

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 4th, 2010 at 20:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Hår på kudden”

Carina Says:

Åh, stackars lilla Thea. När hon äntligen fått håret tillbaka. . . Bara till att fortsätta vänta tills det växer nästa gång. Krama henne så mycket från oss.

Camilla Nylund Says:

Stackars lilla Thea..varför åker d igen??? E d pga att damen har downs o får starka mediciner som håret åker av fler gånger??
Isabelle klara sig undan med en gång o då föll inte allt heller..tur var d för jag tror det var det som skrämde mig värst..att tjejen skulle se så sjuk ut :(
MEN hår e ändå bara hår,o ni e snart imål ni med i Thea blir frisk d vet jag!!

Kram o trevlig helj från andra sidan potten (Finland) Camilla o Issa :) :)

Jenny H Says:

Hej!
Nu är det på tiden att jag ger mig tillkänna!
Jag tittar in här på bloggen emellanåt och följer era dagar. Jag är vän till familjen på ”skolgatan” och även assistent åt deras Ebba.
Fin blogg har du och det är fint av dig att dela med dig av er situation. Jag håller alla mina tummar och tår för att er underbara Thea snart får vara på bena igen och tillbaka på dagis..
Underbart att höra att hon kunde vara med på fotograferingen den här gången! Det måste kännas så skönt när bilden sen kommer…

Sköt om er alla!

Malin Says:

Hej Jenny!
Kul att få reda på vem som läser och få en kommentar.
Tack för att du håller tummarna för Thea!
Vilken tur du har som får jobba med söta Ebba =)
Kram Malin

Malin Says:

Hej Camilla!
Hoppas allt är bra med er. Saknar din blogg men skönt att du inte känner att du har något att uppdatera om =)
Jag tror det händer ibland att de tappar håret igen, tror inte det har något med DS att göra. Tyckte det var jobbigare första gången då man frågade sig om man skulle få träffa den ”gamla Thea” igen med hår och tofsar. Nu känns det som man får göra det snart så det känns inte lika jobbigt.
Kram och sköt om er!

Camilla Nylund Says:

Hej igen..

Nu försöker jag uppta bloggen o skriva om ett liv efter cancern..hoppas jag orkar fortsätta bara :) :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>