november 4th, 2010

101104_1

Dagen D, fotografering =)

Tack för alla snälla kommentarer ♥

Blev rätt lång väntan men eftersom det inte fanns några sjuka eller halvsjuka barn på dagis så fick hon leka under tiden. Hennes värden är bättre och de neutrofila är bara 0,1 ifrån att få bli utskriven från sjukhuset.

Först var det ensambilden. Hon ville inte alls och sjönk ihop som en geléorm när jag försökte sätta henne på stolen. Vi provade med att jag gick ut och efter en lååång väntan kom Thea ut med sin fröken och de hade fått till en ok bild. Tack Jayne ♥ Sen hade det gått bättre på gruppbilden vilket gjorde mig jätteglad, det är ju den bilden som är omöjlig att ersätta. Ska bli så spännande att se bilderna, men hur de än blir så är hon med, en i gänget liksom. Glad mamma.

På tal om gråt i förra inlägget så är jag ledsen ofta men kanske mest här hemma nu, och inte i kontakt med andra. Var mest i början när vi fått diagnosen som rösten inte höll alla gånger. Thea är ju inte helt medgörlig så det var väl lite oro för hur det skulle gå också.

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, november 4th, 2010 at 18:07 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Foto”

Sofia Says:

Vad skönt att det gick bra med fotograferingen! OCh gråta får man göra när man behöver. Annars spricker man.

Många styrkekramar till dig och hela familjen!

/Sofia

Cissi Says:

Vad skönt att det gick bra med fotograferingen. Emilia missade i år men vi hoppas att hon får vara med nästa år.
Det är roligt att ha korten så man vill ju gärna att de är med. Hoppas nu neutrofila stiger ytterligare så ni slipper sjukhuset. Räcker med sjukhus för alla behandlingar.
Kram!

sandra Says:

Skönt att Thea är med på bilden!
Gråta får man göra och jag hoppas innerligt att skiten är
borta och aldrig kommer tillbaka mer.

Styrkekramar!!

Carina Says:

Åh, vad glad jag blir när jag ser att hon fick vara med på kortet. Förstår din känsla.

"StjärnJayne" Says:

Malin…det är ok att gråta, att känna sorg mitt i allt..helt ok!!! jag vet att du vet det, men vill ändå säga det! Vi stöttar och finns här!
Fotot blev KANOOOON. Fick se lite idag. Först satt hon i mitt knä..fick npgra foto med mig..men så skojade jag till med lite gosedjur.. och fick henne att stå på bordet.. BUS THEA sa jag.. och hon skrattade.. GICK kanonbra!
Gruppfotot har jag inte sett, men hon satt trött i mitt knä lilla tultan..
Hoppas hon kryar på sig. Teater igen 23 november på morgonen. Vi ska med buss så vi går ca 8.40.
Julledigheten är från 22/12- 7/1
Kram på er nu!!!!

Anna Says:

Förstår precis – känslorna ligger utanpå på någotvis och tårarna kommer av ingenting. Det blir sakta bättre, men jag kan fortfarande börja gråta när jag ska berätta om Alma och hennes sjukdom.
Många varma styrkekramar
Anna

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>