november 30th, 2010

101130_1

Thea blev förkyld förra veckan med jobbig hosta. Men ingen feber så det var ju skönt. Idag hade hon varit redo för dagis igen men hennes resurs har haft tre dagar semester så hon kan lika bra stanna hemma en dag till. Är alltid lite jobbigare att lämna när hon varit borta och ska det då vara till någon annan än Karin så blir det nog riktigt konstigt.

Vi har fått en massa snö. Mysigt nu när man knappt har några tider att passa. Inte behöva skotta för att få ut bilen när man ska till jobbet på morgonen och så. Enbart mysigt nu. Jag köpte en liten snöskyffel till Thea som hon blev glad för.

Malin ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, november 30th, 2010 at 10:56 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Förkyld”

Anneli Says:

En till som är förkyld Här var det vab-dag igen. Samma envisa förkylning som hängt med i snart 5 veckor. Idag blev det näsprov på VC. Så får vi se vad det visar. Härligt att se att Thea är igång igen nu när vi fått massa snö. L älskar snön med pulkaåkning mm/Kramisar

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>