november 20th, 2010

dumma_mig

Idag har Thea varit på bio för första gången, vi såg ”Dumma mig”. Thea tyckte det var toppen och var jätteduktig. Fast sitta på egen stol var inte intressant, knät var bättre. Filmen var himla rolig. Men vad är det med alla föräldralösa barn, eller fattiga eller på annat sätt barn som det är synd om, i barnfilmer. Så löjlig man känner sig när man torkar tårar till tecknat =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, november 20th, 2010 at 21:26 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Bio”

Cissi Says:

Jag blev tårögd när jag läste bok för Emilia. Det var i och för sig När Annas syster blev sjuk och handlade om cancer men i alla fall…
Jag har inte varit med Emilia på bio än men borde funka så jag får försöka snart.
Roligt att Thea får ha lite skoj

ylvisen Says:

Va roligt att det gick så bra att gå på bio :)

ulrika Says:

hej! följer dej och thea lite då och då.
min lilly som fyller 4 år om ett par veckor, föddes med down syndrom och hjärtfel. i slutet av april i år blev hon sjuk i ALL.
du är välkommen att läsa på min blog, om du vill.
så skönt att läsa att thea mår så att hon kan gå på bio!
jag kikar in igen!
kramar till dej och starka thea!
ulrika

Antonia Gustafsson Says:

Hej,
kikar lite på din blogg o den goa tjejen! Skriver ett skolarbete om barn med DS och ALL. Har själv en 10-årig pojke med DS (dock fullt frisk) och är intresserad och slukar allt som rör DS. Vi bor i Halmstad.
Ha det gott!!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>