oktober 24th, 2010

101020_1

Samma dag som jag skrev förra inlägget för 1,5 vecka sen så startade nästa kortisonkur så Thea orkade bara tre dagar på dagis totalt, och har varit hemma sen dess. Fast så får hon också behandling nu varje dag i två veckor och dagis med nål i porten funkar inte. Hon verkar inte bli dålig av den cytostatikan hon får nu och hon har piggnat till lite efter kortisonet också. Men det blir mest mys i soffan med film och lite promenader med vagnen.

Inte roligt att bo i Malmö just nu med den där ”nya lasermannen” som går runt och skjuter på folk. När man inte trodde det kunde bli värre än att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen så blev det just det. Häromdagen var det misstänkt skottlossning (ingen blev träffad) på den gatan som barnsjukhuset och habiliteringen ligger och innan dess blev en man träffad på en busshållplats bara några kvarter härifrån. Ja det var ju bara en del av många händelser. Man blir ju fullmatad med hemskheter på nyheterna varje dag men det känns ju såklart extra läskigt när det händer så nära en och galningen springer ju fortfarande lös =(

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, oktober 24th, 2010 at 22:44 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Upp och ner”

Cissi Says:

Kortisonkurerna är jobbiga och Emilia blir däckad av det så jag förstår att dagis inte fungerar. Får passa på att mysa när det går istället =)
Har läst om skjutningarna i Malmö och det är ju verkligen hemskt. Hoppas de snart får tag i galningen så ni kan känna er säkra där nere.
Kram

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>