oktober 8th, 2010

101007_3

Igår hade jag och Adrian 10-årsjubileum. Precis som kanelbullens dag så visste vi hur vi skulle fira det, vi är nämligen lite enformiga och brukar äta indiskt när vi har något att fira. King prawns blir det nästan alltid, såå gott. På vår första date drack vi white russians och var och såg Teddybears på KB, så idag för 10 år sen var vi jäkligt bakfulla =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 8th, 2010 at 16:45 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>