oktober 7th, 2010

100928_1

Förra veckan var det sövning i Lund så Thea kunde få cytostatika i ryggmärgsvätskan. En påse Vinkristine fick hon också och det var start på 2,5 veckors kortisonkur (uppdelat på 3,5 veckor). Hon ska sövas var 8:e vecka hela behandlingsperioden, fram till nyår 2011 alltså.

Allt gick bra i Lund och Thea var tillbaka på dagis redan dagen efter. Men sen blev hon tröttare och tröttare för varje dag som gick så denna veckan har hon inte kunnat gå på dagis någonting. Hon är pigg också emellanåt men det är ju ett helt annat tempo på dagis.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 7th, 2010 at 16:52 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Saker som hänt 4 av 10 – Behandling”

Cissi Says:

Thea har ett mer intensivt program än Emilia. Tror inte hon kommer få LP efter året är slut utan bara tabletter då.
När det blir kortison är det svårt att orka. Emilia blir helt nere då…
Lycka till!
Kram Cissi

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>