oktober 7th, 2010

100926_1

En del av ett hus här på vårt område rasade för ett par veckor sen. Först misstänkte de gasexplosion men det rasade för att de grävde runt huset. Så hemskt, men ingen var hemma som tur var. Synd på ett så gammalt hus, undrar om det kommer att kunna återställas eller om de river det helt.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, oktober 7th, 2010 at 13:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Saker som hänt 2 av 10 – Husras”

höj- och sänkbara skrivbord Says:

höj- och sänkbara skrivbord…

Thea och gänget » Blog Archive » Saker som hänt 2 av 10 – Husras…

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>