oktober 8th, 2010

101005_1

Det blir Vinkristine en gång i veckan nu i fyra veckor. Kortison får hon som sagt också nu så det var tur jag hade några Ahlgrens bilar i väskan för tjejen är hungrig/sugen. Har inte varit så stora mängder mat denna gången men ofta. Oboy har varit den stora lasten. Sköterskan skojade och sa ”vad är det för mamma du har som inte tar med mat när ni ska vara hemifrån i över en timme” =) Efteråt blev det McDonald´s som alltid när hon varit på sjukhuset.

Här har hon nål i sin port. Ska hon ha den länge så sitter det ju rejält med plåster över men det är så jobbigt att få bort så vi sitter stilla såhär när det bara är en snabb behandling.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, oktober 8th, 2010 at 20:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>