oktober 31st, 2010

101029_1

Crp vände idag, åh så skönt. Så nu slipper vi antagligen en massa extraundersökningar och behöver bara vara på sjukhuset på natten och kl 16. Fast det kan bli 6 dagar till om de vill att hon ska ha hela 10-dagarskuren, men vi hoppas på mindre.

Kram och ha en bra vecka!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on söndag, oktober 31st, 2010 at 23:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nedåt!”

Kerstin B Says:

Så skönt!

Mamma Milla Says:

Måste säga att ni har en tuff liten tjej =)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>