september 25th, 2010

Har lite bloggtorka just nu, men rätt som det är släpper det säkert =)

Senast jag skrev hade Thea gått en vecka på dagis och blivit sjuk och var på sjukhuset. Men crp blev inte högre så hon slapp antibiotika och blev utskriven på fredagen. Och efter att ha kollat värdena igen efter helgen så kunde hon gå på dagis igen på tisdagen. Och hon har varit frisk sen dess. Ja näsan rinner men det gör den väl på de flesta dagisbarn.

Hon är trött när vi hämtar henne efter två timmar på dagis så just nu känns det perfekt. Samtidigt är det väl som mest intensivt den tiden (9-11) så det ska väl gå bra att öka tiden så småningom också hoppas jag.

100919_1
Foto: Patrik

Förra helgen hade Thea kalas och det tyckte hon var jättekul. Pannkakor, tårta, fiskdamm, ja det verkade som alla barn var nöjda och glada. Tack alla som kom!

100919_2

I tisdags var vi på cirkus som Lions ordnade och bjöd in barn via habilitering och sjukhus. En timmes föreställning på dagen och en längre på kvällen för större barn. En timme var perfekt för Thea, hon satt som ett ljus.

100922_1

Blir fortfarande en del bakning. Här har Thea precis upptäckt att jag tar kort på henne och BAM…

100922_2

…så slår modellen Thea till och gör sin signature pose =)

Ha en fortsatt skön helg!

Kram Malin ♥

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, september 25th, 2010 at 21:03 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Torka”

Maja & Julia Says:

HIhi jag älskar Theas signature pose :-) ))
Vilket härligt kalas!!
Tänk om fler föräldrar kunde inse att ett riktigt kalas uppskattat av barnen bara behöver ha få ingredienser, lite fiskdamm, en massa pannkakor och tårta!!
(syftar på vissa vänner som ska slå till med en hel rad aktiviteter och försäka bräcka varandra)
Vilken massa HÅR hon fått också lilla Thea!!
Blir det ”mindre rött” det nya som kommer, hon ser blondare ut, eller så har hon mjölk i håret av all god bakning, herregud vad avis jag blir på eran frys, min brukar klassas som full men jämfört med er är den halvfull :-)
Stor kram!!

Jessica Says:

Vad skönt att läsa att ni har det bra,dagis,kalas o allt=)

Kram♥

Cissi Says:

Vilken söt tjej du har! Roligt att se henne glad också. Såg att du skrev att det var medelriskprotokollet. Undrar hur många det finns för vi kör standard risk protokollet på Emilia.
Måste ha varit svårt med både Leukemi och down syndrom samtidigt, blir ju ytterligare en dimension. För oss var det otroligt svårt i början när Emilia inte pratade. Bara några få ord så det var inte lätt att göra henne till viljes. Hennes språk har dock utvecklas otroligt mycket under den här tiden så nu kan hon säga till hur hon vill ha det.
Lycka till!
Kram Cissi

Sandra Says:

Hej Malin!

Amarea var en mycket glad och nöjd tjej när hon gick hem
från kalaset och vill gärna träffa Thea snart igen!!

Kramar

Anneli Says:

Ni ser ut att ha haft ett fullmatat barnkalas, trist att vi inte kunde komma. Hade varit betydligt roligare än annat vi lovat bort oss till.
Hoppas hon hade det toppen, Thea!! Vi hörs angående datum i okt.

Kramisar!!

Anna Says:

Sötaste Thea!! Hoppas allt är bra med er!
Kram

Madde Says:

Söta bilder :)

Spanar runt på fler som föräldrabloggar och använder bloglovin. Så lämnar ett spår här också. :)

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>