september 9th, 2010

Ursäkta att det blev över en vecka utan inlägg. Jag har fått gulliga frågor om hur det är på mail och facebook från både kända och okända människor och det är ju roligt =) Men det var inte meningen att oroa nån.

100903_1

Thea stormtrivs på dagis. Är så duktig och sitter på sitt ställe på samlingarna och gör för det mesta vad hon blir tillsagd. Två timmar om dagen är hon där. Om de ska leka inne så får de välja vad de ska leka med och sen ska de göra det i 20-40 min, det är nog den största utmaningen än så länge. Thea kan få lite dispens ibland för det är lång tid om man som hon tycker tre minuter är lagom annars. Men det går bättre och bättre.

Tyvärr blev hon förkyld ganska snabbt men hon har kämpat på bra och varit pigg ändå trots ganska jobbiga nätter med hosta och täppt näsa. Men igår fick hon 39 graders feber så det var bara att åka rakt till sjukhuset där hon har sovit inatt. Men de avvaktar med antibiotika för hennes crp var bara 12 när vi kom dit så vi ska sova hemma inatt. Crp är 30 nu och när den är över 30 så blir det antibiotika så det ska bli spännande att se vad den är imorgon, vi ska dit när vi vaknat. Vill inte slösa på hållna tummar men Thea fyller år på tisdag så det hade varit skönt att slippa att sova på sjukhuset den närmsta tiden för intravenös antibiotika.

Har en bild från sjukhuset i min telefon men idag funkar visst ingenting. Kan det bli mer irriterande än teknikprylar man inte får rätt på?

Så nu har Thea låga värden och ska inte ta sin dagliga cytostatikatablett. Det är det som är risken med att dra på sig en massa infektioner – att det blir avbrott i behandlingen. Men Thea älskar dagis så jag hoppas det inte blir såhär gång på gång.

100909_1

Har blivit lite bakning den senaste veckan. Bland annat till Hindbykvällen som de hade på dagis ikväll men som vi ju tyvärr missade. Men för en gång skull var jag ute i god tid så vi kunde ändå bidra med kakor.

♥ Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, september 9th, 2010 at 20:55 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “En vecka på dagis”

Jessica Says:

Jag undrade vart ni tagit vägen,typiskt med förkyldning vid dagisstart,E låg ju förra veckan,hoppas hon piggnar till fort och kan fortsätta med behandling och dagis,syns att hon trivs:)!

"StjärnJayne" Says:

Hoppas hon piggnar till snabbt!!!

Sofia Says:

Hoppas att Thea slipper antibiotika och får vara hemma på sin födelsedag. Kul att se henne ha så roligt på dagis, det är hon värd!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>