augusti 25th, 2010

DSC00396

Idag har det varit sövning för lite cytostatika i ryggmärgsvätskan. Detta kommer att fortsätta var 8:e vecka hela behandlingen.

Thea är jätteduktig på pottan. Jag trodde det skulle bli svårt nu när hon får så mycket dropp men det har gått rätt bra. Man ska lämna pottor och blöjor för vägning och jag känner mig urstolt när jag går och lämnar potta =) Det är en potta man sätter på toan, med handtag och lock. Hon har blöja för säkerhets skull nu när hon kissar så ofta, och några blöjor har det blivit, men jag tycker hon är jätteduktig.

Verkar som vi kommer hem snabbt denna gången, första värdet var bara 0,51. Tangerar vi snabbhetsrekordet får vi reda på att vi kan åka hem imorgon kl 23. Ska vi slå det måste det bli kl 17. Men det går ingen nöd på oss här, hemma har vi av okänd anledning inget varmvatten och jag har virus på min dator =(

Kram

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 25th, 2010 at 20:22 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Sövning”

ylvisen Says:

Hon är jätteduktigt!

Felix vill inte bli av med sin blöja tyvärr!

Jessica Says:

Vad duktig hon är!

Kram från Hjo!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>