augusti 14th, 2010

Oj va regnet vräker ner här, riktigt skyfall. Vi var ute med paraplyer allihop innan, Thea och Julia slängde sina och sprang runt som galningar i trädgården och blev helt genomblöta. Många vattenpölar att hoppa i på gräsmattan som var helt översvämmad. Sen höstmys med tända ljus och Irish coffie. Fast vi hade ju hoppats på lite camping innan skolan börjar.

100814_1

Irish coffie

3 tsk farinsocker
3-6 msk irländsk whiskey
3 dl starkt kaffe
vispgrädde

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, augusti 14th, 2010 at 20:53 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>