augusti 18th, 2010

100818_1

Potträning pågår =) Thea är duktig när hon väl sitter där men säger inte till när hon behöver kissa, och frågar man om hon är kissig säger hon alltid nej. Så vi sätter henne på pottan med jämna mellanrum, funkar ganska bra och man måste ju börja nånstans. Idag har hon varit på dagis utan blöja också.

Thea har periodvis suttit mycket på pottan ända sen hon var liten (på bilden är hon 8 mån). Vet inte om det hjälper något i det långa loppet men hon vet iallafall vad den är till för. Några blöjor och lite miljö med det har vi sparat iallafall.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 18th, 2010 at 16:34 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Pottan”

Jessica Says:

Som Ebba,hon är inte bra på att säga till men håller sig torr när man tar henne på toa emellanåt. Men ni får väl gratis blöjor,det har ni rätt tll från 4 år. Vi får genom bvc,bara att ringa när dom är slut så kommer det en 3månaders leverans till dörren. Superbra!

Kerstin B Says:

Heja Thea. Visst är det skönt när man känner att nu är de kanske snart bjöjfria. Vi har fått gratis blöjor sedan Clara var 3år men via hab. Vi tror att Clara är torr nu så hon har inte blöjor med sig till dagis men lillebor finns ju på avdelningen brevid och har blöjor om det skulle behövas.
Kram

Malin Says:

Va duktiga era tjejer är! Jo vi har också gratis blöjor, från 3 år är det här för dagtid och 5 år tror jag för natt. Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>