augusti 24th, 2010

100824_2

Lovisa & co kom och hälsade på oss idag, de var också på sjukhuset för en träff på neo.

Allt har gått bra idag förutom att en koppling på droppslangen gick av så det blev att sätta ny nål utan bedövning =( Thea var helt hysterisk och jag försökte prata och distrahera henne. Jag berättade att man kan få en present när man har varit såhär duktig på sjukhuset och då sa Thea ”ambojaje”. Så vi började prata om hamburgare och alla tillbehör och vad hon skulle välja att dricka osv och hon slappnade av och började låtsatdoppa pommes och dricka och äta =) Sen blev det såklart hamburgare till kvällsmat när Adrian kom. Jag och Julia åkte in till festivalen och åt istället så nu är jag TRÖTT.

100824_1

Anslagstavlan på rummet – man känner sig alltid så välkommen när man kommer till sjukhuset.

Gick igenom nästa behandlingsplan med läkaren och jag vet inte om det fattas en papper i den planen vi har men nästa period är också rätt intensiv. Men det är bara 10 veckor så den lugna sista behandlingsperioden är nära.

♥ Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, augusti 24th, 2010 at 22:14 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Lund”

Emma (Lovis mamma) Says:

Lilla gumman då, klart hon ska ha ambojaje efter en sån grej! Heja Thea!

Tjoddasmamman Says:

Lund är suveränt! Vet att jag tänkte på de där tavlorna med en glad liten hälsning och söt bild man hade på rummen.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>