augusti 18th, 2010

100818_5

Vår telefon har varit trasig i nån månad, förra vecka fick vi tummen loss och ringde så nu gräver de upp halva gatan. Har inte saknat den så speciellt mycket, man skulle kanske nöja sig med mobilerna. Fast på något sätt känns det lite ordentligt att ha ett hemnummer. Så vi kör nog vidare med jack ett tag till, även om det enligt reklamen är omodernt.

Blev lite besviken för killen på bilden bilade sönder asfalten med tröjan på och inte drack han nån coca cola light efteråt heller =)

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, augusti 18th, 2010 at 15:57 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>