augusti 13th, 2010

100813_1

Nu är vi hemma igen. Innan vi åkte hjälpte mamma mig att tvätta, dammsuga och vaxa bilen, den blev superfin! Hon hjälpte även mig att färga ögonbrynen (har aldrig gjort det innan utan ritat dit dom varje dag haha) och man kan säga att bilen blev bättre. Bli inte rädd om du träffar på mig på stan =) Herregud va glad jag är att jag inte ska gå till jobbet på måndag, fast då hade jag iochförsig inte provat heller så.. Fast Adrian sa inget om det när vi kom hem så det är kanske inte så farligt.

Trevlig helg!

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, augusti 13th, 2010 at 21:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Hemma igen”

Jessica Says:

Ha,ha så farligt är det nog inte,jag brukar göra det och tycker det ser hemskt ut dom 2 första dagarna,sen blir det fint:).

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>