augusti 31st, 2010

100831_1

Pildammsparken, mata fåglarna och lite fika.

Vi har haft möte på förskolan idag och imorgon börjar Thea på dagis lite mer ”på riktigt”. Blev lite jobbigt för deras planering att vi kom när det passade oss, så även om hon inte kan vara där så mycket de närmsta 2-3 månaderna så ska vi försöka med 2 timmar varje förmiddag. Det känns som hon behöver den stimulansen nu när hon är så pigg. Har hon lite sämre värden kommer hon bara vara med när de är utomhus. Får se hur vi gör imorgon för värdena är lite på gränsen nu. Svår balansgång med vad man ska våga för Thea tycker ju det är helt fantastiskt att vara inne och leka på dagis.

♥ Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on tisdag, augusti 31st, 2010 at 21:31 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Dagis”

Emma (Lovis mamma) Says:

Underbar bild! som vanligt….;)

Mirre Says:

Hej Malin!
Då Ella var sjuk och genomled samma behandling som söta lilla Thea var kontakten till dagis jätteviktig hur liten den än var. Vi måste ju vara isolerade i princip under hela 2½års behandlingen, men vi deltog i uteaktiviterna alltid då det var möjligt. Och hennes assistent kom hem till oss och lektränade ca en gång i veckan. Allt detta uppskattades både av personalen och av oss, att man inte helt bröt kontakten. Det var så mycket lättare att återgå till den normala verksamheten sen då behandlingarna äntligen var slut.
Lycka till och ha de gott och håller med, bilderna är fina!

ylvisen Says:

Shit vilken fin bild!

Förstår att hon vara på dagis, svår balansgång som sagt.

kram

Anna (Mollys mamma) Says:

Vilken underbar bild! Hittade bloggen idag, och jag kommer att fortsätta att följa er!

Kram Anna, mamma till Molly med ds.

Karin & Ebba Says:

Så roligt att Thea är tillbaka:) (och ni oxå såklart) Kram

Emily Says:

Fröken Sötnos på jättefin bild! Kram!

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>