juli 2nd, 2010

Går trögt med värdet denna gången. Metotrexatkoncentrationen i blodet ska vara 0,2 eller lägre innan vi får gå hem och vid förra mätningen var den 0,96. Blev nyfiken vad den har varit vid tidigare mätningar vid samma tidpunkt och då har den varit runt 0,4.. Jag frågade egentligen inte ens om värdet denna gången utan när sköterskan kom med ett nytt dropp så var det en ovanligt stor påse så jag skrattade och frågade hur länge hon hade tänkt att vi skulle stanna =) Jaja, det ordnar sig, finns dom som alltid måste stanna många dagar. Lite typiskt när vi tänkte åka iväg imorgon bara. Kommer snart ett nytt resultat, hoppas värdet har gjort en djupdykning då.

Kram Malin

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 2nd, 2010 at 21:49 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>