juli 3rd, 2010

Lite irriterande är det ändå…mitt i sommaren och allt. Värdet kl 10 var 0,24. Vågar man packa lite…jo men det måste nästan vara under nästa gång, jag packar lite.

0,23

Så det blir en natt till för nästa resultat får vi inte förrän kl 23 och då sover ju Thea. Men det kan bli en lugn natt utan dropp och blöjbyten. Adrian kommer om en stund och löser av och tar med ”ambojjaje” till vår söta.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on lördag, juli 3rd, 2010 at 16:09 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>