juli 14th, 2010

Har haft lite kameraproblem den senaste tiden, den braiga har inte funkat som den ska så jag har använt den lilla istället. Jag har skjutit upp att kika lite närmre på om den är trasig eller om det bara har blivit någon felinställning. För så länge man inte vet kan man ju leva på hoppet. Men idag fick jag rätt på den och jag blev så glad!

Så idag blir det bara bilder från ikväll, de andra var så trista =) Men vi har varit på sjukhuset för Thea har en fruktansvärd hosta på nätterna. Hon har dock inte ont i munnen längre som var det som höll henne vaken innan dess. Men vakenheten är alltså konstant. Hon fick hostmedicin. Så har vi bakat bullar också. Man kan ju inte vara ute precis hela tiden bara för att det är fint väder.

100714_2

Vår kvällsmat – grillade cevapcici i pitabröd med sallad, gurka, lök och tzatziki. Jättegott. Finns cevapcicikryddpåse från Santa Maria som är god men det är enkelt att krydda köttfärsen själv också. Vi har oftast ugnspotatis och grekisk sallad till, och tzatziki. Men pitabröd blir det fler gånger för det var både enkelt och gott.

100714_1

Efter maten åkte vi till Klagshamn för ett kvällsdopp.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on onsdag, juli 14th, 2010 at 23:06 and is filed under Mat & bak. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>