juli 1st, 2010

100701_1

Det är inte semester att vara med Thea på sjukhuset…hon är alldeles för pigg och oförståndig för att sitta fast i en droppställning… Igår på lekterapin gick slangen av! Blod överallt på oss båda också fick vi sätta ny nål utan bedövning =( Efter det fick det bli filmkväll. Sen jobbig natt med många blöjbyten (hon får 2,5 liter i dropp det första dygnet och 2 liter de efterföljande, det är rätt mycket i en så liten kropp så det blir många blöjor) och högljud droppmaskin så i förmiddags var inte någon av oss på något vidare humör. Vi gick till lekterapin men blev mest ovänner. Fast sen hade vi en bra eftermiddag, tillbaka på lekterapin efter lunch. Är så trött nu så jag ser i kors.

Imorgon ska hon sövas och få cytostatika i ryggmärgsvätskan. Det skulle varit idag egentligen men det körde visst ihop sig på operationsavdelningen.

Idag är det ett år sen Thea fick sin diagnos.

100701_2

Julia har donat på sitt rum idag och koncentrerat sitt Twilight-planschinnehav till en vägg =) Eclipse, som hon såg igår, är den bästa film hon sett säger hon.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on torsdag, juli 1st, 2010 at 21:13 and is filed under Leukemi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Högdos”

Anna Says:

Tänker på er på ettårsdagen, och hoppas att den här omgången går så smidigt som den kan. KRAM!

Jossi Says:

Vilken kämpe Thea har varit under året som gått! Och ni också!

Jättefin Twilightvägg Julia! :) Kram, Jossi

Frida Says:

Vad hon (och ni) får kämpa, orättvist är det!
Trots mina 36 år så gillar jag också Twilight filmerna!
Ha det gott
Kram

Tess Says:

usch ja den dagen glömmer man inte….
ni och framförallt du Malin har en enorm styrka som jag beundrar dig för. kämpa vidare!
ni har många som hejjar på er och önskar er allt gott.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>