juli 9th, 2010

Vi är hemma igen. Vi tog två långbad i poolen och sen åkte vi. Skönt att packa och städa i lugn och ro och slippa göra det på morgonen imorgon. Thea somnade i bilen och sen sov hon i nästan fyra timmar och var ledsen när hon vaknade till lite mellan varven. Sen fick vi i henne en alvedon och hon piggnade till. Hon har varit lite ledsen på nätterna också nu i veckan. Men det är ju småkrämpor jämfört med hur hon haft det efter behandlingarna innan.

somersby-apple-cider-organic

God cider, lagom söt. Perfekt en varm kväll om man som jag inte gillar öl.

« Föregående Nästa »

This entry was posted on fredag, juli 9th, 2010 at 20:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Lämna gärna en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>